ORGONITNI STOŽEC ARAGONIT,ROŽEVEC,TIGROVO OKO, CHIASTOLIT Povečaj

ORGONITNI STOŽEC ARAGONIT,ROŽEVEC,TIGROVO OKO, CHIASTOLIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30m2.

Sestava; aragonit, roževec, tigrovo oko, chiastolit, 5x kamena strela 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

65,00 €

Več podatkov

ARAGONIT – prinaša duhovno stabilnost in deluje pomirjujoče. Učinkovit je pri živčnem trzanju in krčem, ki so posledica notranjega nemira. Krepi mišično aktivnost in ugodno vpliva na hrbtenico, kosti zobe in srce. Uči nas potrpežljivosti, sprejemanja, discipline ter zanesljivosti tudi pri otrocih. Odlično pomaga pri koncentraciji. Krepi imunski sistem in pomaga pri zdravljenju jajčnikov in prostate. 

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in travme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov.

 TIGROVO OKO – kristal nove moči. Primeren je za dvig samozavesti, za pogum, zaupanje in pridobivanje materialnih dobrin. Ščiti nas pred vsemi vrstami nevarnosti in je izredno energijsko močan kristal. Daje nam občutek varnosti, pomaga pri depresiji, spodbuja regeneracijo, prinaša srečo in obilje v življenje. Je odličen kot talisman proti smoli in urokom. Krepi reproduktivne organe, želodec, vranico, žolčnik. Pomaga blažiti stresne in tesnobne situacije. Ugodno deluje tudi na center gibanja, sklepe in kosti ter jetra.

CHIASTOLIT ALI ANDALUZIT - KRIŽNI KAMEN - Je zelo močan zdravilni kristal za gibalne centre v možganih in s tem povezanim veznim tkivom na mišice in živce. Tako krmili na primer preko malih možganov fino mehaniko gibov, ki nam omogočajo na primer pisanje. Postavi tudi čut za ravnotežje in spoznanje za zgoraj in spodaj. Harmonizirajo in lažje krmilijo se tudi začetek spanja, globok spanec in prebujenje. Blaži ohromelost na živcih, mišicah in sklepih. Zdravi tudi polinevretične pojave ohromelosti na telesu in posebej na obrazu. Varuje pred artritičnimi obolenji in vnetji sklepov in hrbtenjače. Dober je pri  multipli, ki prikliče pojav ohromelosti na očeh, govoru ali gibanju. Zdravi kožo in vezno tkivo gnojnih, infekcijskih bolezni in varuje kosti in sklepe pred mehčanjem in rahitisom. Blaži tudi boleča tkivna obolenja, ki lahko pripeljejo do uničenja ali deformacije sklepov ali putike (gihta).Svojemu lastniku je v pomoč pri boljšemu samostojnemu življenju in krepi ob pravem času proces ločitve od staršev ali sester in bratov. Je kristal, ki ne loči družine, ampak jo uredi v harmonijo in tako ohranja harmonično druženje z vsemi družinskimi člani.  

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.